Hongerige Wolf

Hongerige Wolf is de tweewekelijkse nieuwspodcast van Dagblad van het Noorden. In elke aflevering word je bijgepraat over één belangrijk nieuwsonderwerp, verteld door betrokkenen en journalisten van onze krant. De presentatie is in handen van Marjolein Knol.

Hoe Forum Groningen het verzet overwon

February 8th, 2020
Twee maanden na de opening van Het Forum Groningen nemen we de balans op. Is dit nu het gebouw dat we nooit hebben gewild? Of nouja. Eén verslaggever was altijd al positief over Het Forum: Eric Nederkoorn.
 
Hij vertelt over het zware verzet dat het Forum jarenlang heeft geteisterd en hoe dat leidde tot een bijzonder etentje. Een etentje waar hij nooit over mocht vertellen, tot nu. 
 
In deze nieuwe podcast Stamcafé het Noorden gaat maakster Marjolein Knol om de week het gesprek aan met een verslaggever van deze krant. Elke aflevering zoomt uit op een onderwerp dat veel in het nieuws is. Want hoe zat het nou met dat Forum? En hoe ervaren de gebruikers het multifunctionele gebouw nu de massale drukte wegebt? 
 
Heb jij een goed idee voor een onderwerp of wil je reageren op de aflevering? Dat kan! Spreek je vragen/opmerkingen in op je dictafoon en mail dat door naar stamcafe@dvhn.nl. Of stuur via whatsapp een spraakberichtje naar 06-50859628. Wie weet hoor je jezelf terug in de volgende aflevering.