Hongerige Wolf

Hongerige Wolf is de tweewekelijkse nieuwspodcast van Dagblad van het Noorden. In elke aflevering word je bijgepraat over één belangrijk nieuwsonderwerp, verteld door betrokkenen en journalisten van onze krant. De presentatie is in handen van Marjolein Knol.

De kappers mogen weer open: gaan ze het redden?

February 27th, 2021

,,Ik durf de champagnefles nog niet te openen. We mogen weer knippen maar ik hoor Rutte ook zeggen dat alle versoepelingen niet zonder risico zijn. Wat als we straks weer dicht moeten?” Kapsalon Creativo zal deze pandemie overleven, is de stellige overtuiging van Klein. ,,Daar vecht ik voor. We kijken vooruit.” Maar wat als een nieuwe lockdown onvermijdelijk is?

In podcast Hongerige Wolf volgen we de voorbereidingen op het heropenen van de zaak. Vaste klanten worden gebeld, spiegels en stoelen gepoetst, ramen gelapt, afspraken ingepland: het team zet alle zeilen bij. Bijna iedereen werkt de komende tijd extra dagen en die werkdagen zijn een stuk langer dan gebruikelijk. Het volledige klantenbestand van de grote salon moet en zal ‘weggeknipt’ zijn in de eerste weken van maart.